Bramenplanten

Bramenplanten op maat

Longcanes

Door de groeiende vraag naar bramenplanten is bij Verpaalen Soft Fruit besloten om de opkweek van verschillende soorten bramen te gaan verzorgen. Als startmateriaal om longcanes op te kweken gebruiken wij ingekochte trayplanten of uit eigen opkweek. In iedere pot, variërend van 4.7 liter tot 7.5 liter, wordt één trayplant geplant. Vervolgens wordt deze plant getopt en splits zich in 3 tot 6 stengels per pot. De hoogte en het aantal canes per pot is klant specifiek, hierdoor krijgt iedere klant exact de braamplant die hij nodig heeft.

De canes worden opgekweekt in een zogeheten V-systeem, dit systeem zorgt voor veel lichtinval, waardoor bloemknoppen zich sterk ontwikkelen. Hierdoor kan het licht, de plant van boven tot beneden bereiken waardoor de bloemknoppen zich optimaal ontwikkelen. Het V-systeem zorgt ervoor dat wij een zo hoog mogelijk productiepotentieel kunnen creëren. Bij Verpaalen Soft Fruit kunt u terecht voor o.a. de volgende (licentie)rassen bramenplanten:

  • Loch Tay
  • Loch Ness

Kwaliteit en een hoog productiepotentieel staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor een Naktuinbouw gecertificeerde plant op maat met een hoog productiepotentieel.

Kom geheel vrijblijvend in contact en maak een afspraak!

Terugbelverzoek

Vul het formulier in op de contactpagina en wij bellen u terug