Tvrtka Verpaalen Soft Fruit započela je rad u sektoru jagodastog voća kao proizvođač jagoda. Iako su se nekada gajile na otvorenom, danas se čitava proizvodnja provodi u staklenicima od  +/- 4 Ha.

Staklenik obuhvaća proizvodnju kontejnerskih sadnica Elsanta koje se mogu lijepo alternirati s uzgojem stabljika ljeti.

Od samog početka tvrtke, u Verpaalen Soft Fruit već dugo prave planove za vlastitu proizvodnju.  Zahvaljujući ovome iskustvu i njihovom prijašnjem uzgoju vlastitih biljaka u stakleniku, tvrtka Verpaalen Soft Fruit 2001. godine započela je uzgoj kontejnerskih sadnica za prodaju.

U tvrtki Verpaalen Soft Fruit možete odabrati reznice, rasadnice, male kontejnerske sadnice i kontejnerske sadnice za prilagođene sorte jagoda, prema željama kupca.

Kvaliteta i vitalnost biljke nadziru se tijekom proizvodnog procesa. Matične biljke visoke kvalitete, certificirane od strane Naktuinbouw (Inspekcije za hortikulturu Nizozemske), koriste se kao osnovni materijali. Čitavi proces od matične biljke do kontejnerske sadnice provodi tvrtka Verpaalen Soft Fruit interno.

Zahtjevi i želje kupaca jamče se tako što se pozorno prate širenje i pravljenje cvata putem ispitivanja cvata. Svaki kupac uvijek dobiva kompletno ispitivanje cvata.

Možete nas kontaktirati za prilagođene biljke certificirane od strane Naktuinbouw sa širokim rasponom i velikim proizvodnim potencijalom. Stoga nas kontaktirajte kako bismo zakazali sastanak!