Verpaalen Soft Fruit is begonnen in de zachtfruit sector als producent van aardbeien. Waar er vroeger in de vollegrond geteeld werd, komt nu alle productie voort uit +/- 4 Ha kas.

In de kas staat een doorteelt van Elsanta trayplanten die mooi afgewisseld kan worden met de stekkenteelt in de zomer.

Al sinds ver in het begin maakt Verpaalen Soft Fruit haar eigen planten voor de eigen productie. Door deze ervaring en de ervaring met eigen planten in de kas is Verpaalen Soft Fruit in 2001 begonnen met het opkweken van trayplanten voor de verkoop.

Momenteel kunt u bij Verpaalen Soft Fruit terecht voor stekken, plug planten, mini-trayplanten en trayplanten van doorgaande aardbeirassen op maat en naar wens van de klant.

Kwaliteit en vitaliteit van de plant wordt geheel het productieproces bewaakt. Als uitgangsmateriaal worden hoogwaardig, Naktuinbouw gecertificeerde, moederplanten gebruikt. Het gehele proces van moederplant tot trayplant wordt bij Verpaalen Soft Fruit in eigen beheer gedaan.

De vraag van de klant wordt gewaarborgd door de spreiding en aanleg van bloemtrossen nauwlettend in de gaten te houden door middel van bloemtrosonderzoeken. Iedere klant krijgt altijd een compleet bloemonderzoek toegestuurd.

U kunt bij ons terecht voor een Naktuinbouw gecertificeerde plant op maat met spreiding en hoog productiepotentieel. Kom in contact en maak een afspraak!